top of page
Melkweg -4.jpg
€ 49,- 

Astrofotografie

Ontdek hoe je met jouw camera prachtige nachtfoto's kunt maken; van het fotograferen van de Melkweg tot het vastleggen van de volle maan en het Noorderlicht.

Leer de nachtelijke hemel in al zijn pracht vast te leggen met deze online cursus Astrofotografie. In deze cursus duiken we in het fotograferen van de Melkweg, het vastleggen van de sterrenhemel / sterrensporen (star trails), en het creëren van indrukwekkende beelden van de volle maan. Daarnaast behandelen we technieken om het magische Noorderlicht te fotograferen.

 

Deze cursus biedt een gestructureerde aanpak om je vertrouwd te maken met de technieken en uitdagingen die astrofotografie met zich meebrengt. Je leert niet alleen de technische aspecten, zoals camera-instellingen, belichting en nabewerking, maar ook hoe je de juiste locaties en tijdstippen kiest om de mooiste nachtelijke scènes vast te leggen.

Tijdens de cursus zul je de gelegenheid krijgen om je eigen werk te delen en feedback te ontvangen van zowel de instructeurs als medecursisten. Alles vanuit een positief opbouwend oogpunt. Deze interactieve en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde fotografen zal je inspireren en motiveren om je grenzen te verleggen en nieuwe perspectieven te verkennen.

Fotograferen van de Melkweg

 • Voorbereidingen & Uitvoering

 • Handige apps

 • Gebruik van een star tracker

Fotograferen van het Noorderlicht

 • Hoe ontstaat het Noorderlicht?

 • Noorderlicht op locatie

 • Timelapse technieken

Fotograferen van de sterrenhemel / star trails

 • Astrofotografie: star trails

 • Het vastleggen van de sterrenhemel en sterrensporen

Fotograferen van de volle maan

 • De invloed van de maanfase

 • Instellingen voor het fotograferen van de maan

 • Creatieve technieken

2_edited.jpg

Ontvang Jouw Gratis Ebook
Astrofotografie!

In dit ebook delen we exclusieve tips en tricks met betrekking tot astrofotografie. Wil jij het mooiste uit je astrofoto's halen? Download dan nu jouw gratis exemplaar door onderstaand formulier in te vullen.

Klik hier om te downloaden

Behaal een certificaat

Na voltooiing van de cursus ontvang je een certificaat dat je prestaties en voltooiing van de cursus bevestigt. Dit certificaat is een erkenning van je toewijding en de vaardigheden die je hebt verworven. Het zal je helpen bij het nastreven van je fotografische carrière of het delen van je werk met anderen.

Schrijf je nu in

Schrijf je vandaag nog in voor onze basisfotografie cursus en laat ons je begeleiden op je reis naar fotografisch succes. Leer de fundamenten van de fotografie, ontdek je creatieve potentieel en maak beelden die blijvende indrukken achterlaten. Bij Travelmarks Photo Academy staan we klaar om je te helpen groeien als fotograaf en je passie voor fotografie te laten bloeien.

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
bottom of page