top of page

Over ons

We hebben elkaar leren kennen tijdens de afstudeerstage van Franca bij Travelmarks Photography in 2021. Uit deze ontmoeting is een samenwerking ontstaan, gedreven door een gedeelde passie voor fotografie en reizen. Samen bundelen wij onze kennis, waarbij we de ervaring van jarenlang fotograferen combineren met de opkomende vaardigheden uit de snelgroeiende digitale wereld.

 

Beiden afkomstig uit het bourgondische Limburg, koesteren wij de waardering voor natuur, cultuur en diversiteit. Ons doel is niet alleen om een platform te bieden waar fotografen kunnen groeien, maar ook om continue vernieuwing te brengen en mensen te inspireren om de pracht van de wereld vast te leggen.

 

Voor ons is fotografie veel meer dan alleen het maken van foto's; het moedigt aan om plekken vanuit een ander perspectief te bekijken, van het opmerken van verschillende lichtomstandigheden overdag tot het bepalen van de positie van de sterren en de interactie aangaan met de lokale bevolking. Wij geloven in de kracht van fotografie om verhalen te vertellen en de wereld op z'n mooist te laten zien. You're more than welcome to join us!

bottom of page