top of page
cursus-lightroom-limburg-nabewerking-adobe-photoshop-editing-travelmarks-photography-venlo
€249,- 

Bewerken in Lightroom Classic

Ontdek fotobewerking met onze cursus 'Bewerken in Lightroom Classic'. Leer geavanceerde technieken en de nieuwste tools zoals Photoshop AI en vage lens-effecten, en til jouw fotografie naar een hoger niveau.

Ontdek de technische mogelijkheden van fotografie nabewerking met de cursus 'Bewerken in Lightroom Classic'. Wil jij je foto's naar een hoger niveau tillen en tot sprankelende resultaten komen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Deze cursus is zorgvuldig samengesteld en verdeeld in vier essentiële modules: Bibliotheek, Ontwikkelen, Bewerken en Het proces van beeldbewerking. Elke module biedt een diepgaande verkenning van de functionaliteiten van Lightroom Classic, waardoor cursisten kennis opdoen en hun eigen workflow leren ontdekken.

In deze cursus gaan we verder dan de basisbewerkingen en behandelen we geavanceerde aspecten van fotobewerking, met tevens een introductie van Photoshop. Hierdoor kunnen cursisten hun vaardigheden uitbreiden met behulp van krachtige bewerkingstools. Bovendien besteden we aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen in de snelgroeiende digitale wereld. De opkomst van Photoshop AI en de toepassing van vage lens-effecten worden besproken, waardoor cursisten op de hoogte blijven van de meest recente tools en technologieën.

Of je nu een beginnende fotograaf bent die zijn basisvaardigheden wil aanscherpen of een gevorderde gebruiker die zich wil verdiepen in geavanceerde bewerkingstechnieken, deze cursus biedt een uitgebreide en gestructureerde benadering om je foto's naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de vele mogelijkheden die Lightroom Classic heeft. Bovendien krijg je de mogelijkheid om je werk te delen en feedback te ontvangen van medecursisten en begeleiders, wat een waardevolle bron van inspiratie en leren zal zijn.

Bibliotheek

 • Importeren & metagegevens

 • Catalogus, back-up, mappen, Verzameling

 • Handige opties

 • Watermerk & Exporteren

 • Sneltoetsen

Ontwikkelen

 • Kalibratie, lenscorrecties & details

 • Histogram & bewerkingsbalk

 • Kleurbewerkingen

 • Transformatie, effecten & vage lens

Bewerken

 • Nabewerking tot in detail

 • Lightroom in combinatie met Photoshop

Behaal een certificaat

Na voltooiing van de cursus ontvang je een certificaat dat je prestaties en voltooiing van de cursus bevestigt. Dit certificaat is een erkenning van je toewijding en de vaardigheden die je hebt verworven. Het zal je helpen bij het nastreven van je fotografische carrière of het delen van je werk met anderen.

Schrijf je nu in

Schrijf je vandaag nog in voor onze "Bewerken in Lightroom Classic" cursus en ontdek de schoonheid van het vastleggen van de natuur met je camera. Bij Travelmarks Foto Academy zijn we gepassioneerd om je te helpen je fotografische vaardigheden te ontwikkelen en je creatieve visie tot leven te brengen.

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
bottom of page