top of page

Community

Ontdek een betrokken gemeenschap van gelijkgestemde fotografen op ons Huddle-platform. Hierin biedt het community forum een ruimte om berichten te delen, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. De community omgeving is gericht op groei en het delen van kennis, waar elke fotograaf de kans krijgt om zijn vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast is op het platform de online leeromgeving te vinden dat bestaat uit alle aangeschafte cursussen, waar gebruikers opdrachten kunnen indienen voor constructieve feedback.

Het platform

Community forum

Betreed onze community waar passie voor fotografie centraal staat. Deel je ervaringen, stel vragen en deel inspiratie met gelijkgestemde fotografen. Plaats berichten, en ontvang reacties van ons en anderen om je vaardigheden te verbeteren.

Online leeromgeving

In de online leeromgeving vinden gebruikers al hun aangeschafte cursussen, met toegang tot video's en opdrachten die zijn ontworpen om zowel beginners als gevorderden te begeleiden. Duik in de wereld van fotografie op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt.

Opdrachten & Feedback

Stuur je beste foto's in en ontvang waardevolle feedback. Onze opdrachten dagen je uit om creatief te zijn, terwijl de feedback je helpt te groeien als fotograaf. Samen tillen we elkaars werk naar nieuwe hoogten. Doe mee en ontdek het verschil dat constructieve feedback kan maken.

Download de Huddle app

Ontdek de kracht van leren onderweg met de Huddle-app! Volg onze fotografie cursus waar en wanneer je maar wilt, direct op je telefoon of tablet. Met de handige app heb je altijd de cursusmaterialen, video's en opdrachten binnen handbereik.

 

Of je nu in de trein zit, op een mooie buitenlocatie bent of gewoon ontspannen op de bank zit, met de Hulde-app heb je de vrijheid om op jouw eigen tempo te leren. Mis nooit meer een les of waardevolle tip, want alles is binnen handbereik, 24/7. Leer en verbeter je fotografievaardigheden terwijl je onderweg bent en breng je creativiteit tot leven, allemaal met één tik op je telefoon. 

Scherm­afbeelding 2023-11-23 om 00.14_edited.jpg
google-icon.png
222-2228956_app-store-logo-app-store-ico

Een essentieel onderdeel van groei is met WIE je groeit. Wij beheren onze eigen besloten, veilige, sociale netwerk die onze leden de mogelijkheid biedt om elkaar te supporten, vragen te stellen en ervaringen te delen.

online-cursus-workshop-fotografie-travelmarks-academy-photography-8.jpg
bottom of page