top of page
IMG_4929.jpg
€49,- 

Industriële fotografie

Een start-up in de wereld van fotografie, speciaal ontworpen als een introductie zodat je bekend raakt met de basisprincipes van het fotograferen.

Betreed de wereld van fotografie met onze startup cursus, een perfecte introductie in de basisprincipes van het fotograferen. Tijdens de cursus leer je over essentiële apparatuur, van camera's tot lenzen, de ins en outs van camera-instellingen, de optimale tijdstippen voor fotografie tijdens het gouden en blauwe uurtje en leer je hoe je natuurlijke verlichting en composities kunt benutten voor mooie resultaten.
 

Tijdens de cursus zul je de gelegenheid krijgen om je eigen werk te delen en feedback te ontvangen van zowel de instructeurs als medecursisten. Alles vanuit een positief opbouwend oogpunt. Deze interactieve en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde fotografen zal je inspireren en motiveren om je grenzen te verleggen en nieuwe perspectieven te verkennen.

Basisprincipes industriële fotografie

  • Gear & camera-instellingen

  • Gebruik van licht en compositietechnieken

Nabewerking

  • Beeldbewerking in industriële fotografie

Creativiteit

  • Voorgrondelementen

  • Spelen met kleur & contrast

  • Gebruik van perspectief en standpunt

Verschillende industriële omgevingen

  • Natuurlijk licht vs kunstmatig licht

  • Omgaan met uitdagingen, zoals fel licht en schaduwen

Behaal een certificaat

Na voltooiing van de cursus ontvang je een certificaat dat je prestaties en voltooiing van de cursus bevestigt. Dit certificaat is een erkenning van je toewijding en de vaardigheden die je hebt verworven. Het zal je helpen bij het nastreven van je fotografische carrière of het delen van je werk met anderen.

Schrijf je nu in

Schrijf je vandaag nog in voor onze landschap- en natuurfotografie cursus en ontdek de schoonheid van het vastleggen van de natuur met je camera. Bij Travelmarks Foto Academy zijn we gepassioneerd om je te helpen je fotografische vaardigheden te ontwikkelen en je creatieve visie tot leven te brengen.

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
bottom of page